Ukraine

Kiev, Ukraine

Efter flere års aktivitet i Ukraine opretter Uno Transport i 2010 eget kontor i Kiev. Daglig leder er Lesia Dyka, som varetager ansvaret for eksisterende ukrainske kunder såvel som for at opsøge nye kundeemner. Ligesom i det øvrige Østeuropa lægger Uno Transport stor vægt på at være til stede lokalt med dygtige og engagerede medarbejdere.

Transport og fragt til Ukraine

Vi har mere end 20 års erfaring i transport af fragt til Ukraine. Vores lokale medarbejdere og erfarne chauffører ved, hvad det drejer sig om, og sørger derfor altid for, at din fragt kommer sikkert frem til den aftalte tid.

Med egne biler og 450 trailere samt flere ugentlige afgange til Ukraine er din fragt i sikre hænder, når du bruger os. Ring til Uno Transport på +45 7020 8011 eller skriv en mail til info@unotransport.com, hvis du ønsker et tilbud på transport til Ukraine.

Transport- og logistikløsninger til Ukraine

Al transport til Ukraine koordineres fra vores hovedkontor i Århus og håndteres fra vores CIS/Ukraine afdeling. Herfra tilbyder vi transport af hele læs, stykgods samt projektlaster/overdimensionerede transporter. Derudover tilbyder vi også individuelle løsninger inden for fabriksflytninger, landbrug og energisektoren. Endelig kan vi også tilbyde containerløsninger, baneløsninger samt pramtransport.