Letland

Riga, Letland

I 2008 kan Uno Transport føje Riga i Letland til rækken af lokale kontorer i Baltikum. Kontoret fungerer som speditionskontor. Daglig leder er Edgars Ponemeckis, som sammen med 4 engagerede medarbejdere kender dit behov som kunde og sørger for, at kvalitets- og serviceniveauet er i top. Kontoret råder desuden over velfungerende lagerfaciliteter.

Transport til Letland

Hos Uno Transport har vi over 20 års erfaring med transport til Letland samt resten af Østeuropa. Vores lokale medarbejdere og erfarne chauffører sørger for, at din fragt altid kommer sikkert frem og altid til aftalt tid. Vi har egne biler og 450 trailere, og hvis det ikke er nok, har vi et stort og fast korps af underleverandører. Alle transporter koordineres fra vores hovedkontor, som ligger i Århus.

Har du brug for transport til Letland, så udfyld vores formular og få et fragttilbud eller ring til os på telefon +45 7020 8011 eller skriv til info@unotransport.com

Transport- og logistikløsninger til Letland

I vores Baltikum afdeling arrangerer vi transport- og logistikløsninger til de baltiske lande: Estland, Letland og Litauen. Vores løsninger er primært bygget op som transport af stykgods med 2-3 ugentlige afgange til og fra Baltikum med korte transittider. Vi tilbyder også transport af hele læs, projektlaster og overdimensionerede transporter samt skræddersyede løsninger inden for landbrug, fabriksflytninger osv.